teljes megoldás a Jelzőrendszeres Házi Segítségnyújtásra

Az egyedül élő idősek gondozása kihívás szervezeti szinten is. A MOHAnet szolgáltatása az egyetlen modern, mindent lefedő technológiai megoldás a 24 órás távfelügyeletre.

Miért jó megoldás a Jelzőrendszeres Házi Segítségnyújtás?

A gondoskodó önkormányzatok, civil szervezetek és egyházi intézmények küldetése, hogy minden idős, gondozásra és felügyeletre szoruló embertársunk teljes és biztonságos életet élhessen.

A távfelügyelet az emberi kapcsolatot és a személyes gondozást kiegészítve biztonságos és hatékony megoldást kínál.

Diszpécser szolgáltatással és modern technológiákkal egyszerre akár több ezer idős ember távoli felügyeletét is elláthatjuk akkor is, ha nagyrészt egyedül vannak otthonukban.

24 ÓRÁS FELÜGYELET ÉS AZONNALI SEGÍTSÉG IDŐSOTTHONBA KÖLTÖZÉS NÉLKÜL

24 ÓRÁS FELÜGYELET ÉS AZONNALI SEGÍTSÉG IDŐSOTTHONBA KÖLTÖZÉS NÉLKÜL

A MOHAnet rendszerével a felügyeletre szoruló időseknek nem kell kiszakadnia a megszokott környezetből: akkor is napi 24 órában védhetjük őket, ha az adott pillanatban személyesen éppen senki sem tud velük lenni.

Az idősek így önállóak maradhatnak, a gondozási központ pedig azonnal értesülhet arról, ha baj fenyegeti őket.

KOMPLETT MEGOLDÁS
A JELZŐRENDSZERES HÁZI SEGÍTSÉGNYÚJTÁSRA

A Moniphone készülék

A Moniphone készülék

Kijelzővel és nagy nyomógombokkal rendelkező mobiltelefon, amihez csuklópántos vészjelző és vezeték nélküli töltőállomás tartozik. Rendszeresen ellenőrzi a környezet hőmérsékletét és, ha kell folyamatosan mutatja a felhasználó tartózkodási helyét is. Bármilyen diagnosztikai állapotváltozásról azonnal értesíti a diszpécserközpontot. Legyen szó alacsony töltöttségi szintről, az internetkapcsolat kimaradásáról, tartós mozdulatlanságról vagy akár a készülék kikapcsolásáról. A beépített gyorsulásmérője azonnal riasztást küld elesésnél a diszpécserközpontnak. A MOHAnet saját fejlesztése.

S.O.S. Pager

S.O.S. Pager

Kicsi, egyszerűsített kivitelű készülék, kiegészítővel nyakba akasztva, övre csíptetve vagy akár csuklón is hordható. A készülék kétirányú hang kommunikációra is alkalmas. Hozzá kihangosításra alkalmas dokkoló töltőállomás is tartozik. GPS helymeghatározóval és gyorsulásmérővel rendelkezik. Előbbi a felhasználó tartózkodási helyét mutatja, utóbbi pedig érzékeli az elesést. Előnye, hogy a használata a lehető legegyszerűbb, a segélyhívás egyetlen nagy gomb lenyomásával azonnal elindítható.

S.O.S. Pager Easy

S.O.S. Pager Easy

Kicsi, egyszerűsített, vízálló kivitelű készülék, ami nyakba vagy táskára akasztható és kétirányú hang kommunikációra alkalmas. Dokkoló töltőállomás is tartozik hozzá. GPS helymeghatározóval és gyorsulásmérővel rendelkezik. Előbbi a felhasználó tartózkodási helyét mutatja, utóbbi pedig érzékeli az elesést. Előnye, hogy a használata a lehető legegyszerűbb, a segélyhívás egyetlen nagy gomb lenyomásával azonnal elindítható.

S.O.S. Smart Watch

S.O.S. Smart Watch

Modern, esztétikus okosóra S.O.S gombbal ellátva, amihez dokkoló állomás is tartozik. Kétirányú hang kommunikációt biztosít, valamint pulzusmérésre és lépésszámlálásra is használható. Indokolatlan vészjelzés esetén azonnal törölhető az értesítés, kizárva ezzel annak lehetőségét, hogy véletlenül S.O.S jelzést küldjünk. Az órát nem lehet véletlenül kikapcsolni, ahhoz külön menüpont áll rendelkezésre.

A jelzőkészülék napi 24 órában továbbítja a jelzést a gondozási központban telepített fogadóállomásra, vagy egy megbízott bértávfelügyleti szolgáltatóhoz.

Ez a komplett Jelzőrendszeres Házi Segítségnyújtási eszközcsomag egyszerre akár több ezer idős felügyeletét képes biztosítani, és megvédi őket váratlan rosszullét, elesés esetén a magukra maradástól, a kihűléstől, hőkimerüléstől, és gyors segítségnyújtást tesz lehetővé minden váratlan vészhelyzetben.

ÁLLITSA ÖSSZE SAJÁT
TÁVFELÜGYELETI SZOLGÁLTATÁSCSOMAGJÁT

Jelzőkészülék

Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő műszaki megoldást, ami lehet a Moniphone a nyomógombos mobiltelefon, az S.O.S Pager, az S.O.S Pager Easy vagy az S.O.S Smart Watch.

Dokkolóállomás

A gondozottnak nem kell kábelekkel bajlódnia, a töltéshez csak a dokkolóba kell helyeznie a készüléket, és ugyanilyen egyszerűen ki is veheti belőle, ha feltöltődött. Minden készülékünkhöz biztosítani tudjuk ezt az opcionálisan választható kiegészítőt.

Önálló üzemeltetésű diszpécserállomás

A jelzőkészülékek napi 24 órában továbbítják a jelzéseket a gondozási központban telepített fogadóállomásra (monitoring szerver és diszpécser szoftver). A távfelügyeleti szoftver korlátlan számú jelzőkészüléket és diszpécsert képes egy rendszerből kiszolgálni. A grafikus megjelenítő szoftver folyamatos helymeghatározással követi a gondozottak helyzetét, így a segítség bármikor a leggyorsabban érhet a helyszínre.

Bértávfelügyeleti szolgáltató által üzemeltetett diszpécserállomás

A jelzőkészülékek jelzését a nap 24 órájában egy megbízott bértávfelügyeleti szolgáltató diszpécserállomása fogadja, aki a szerződésben vállalt feltételeknek megfelelően a megbízó nevében intézkedik. Például gondozottakkal történő kapcsolattartás, segélykérés esetén házi gondozók vagy mentő értesítése.

Távfelügyeleti mobilalkalmazás

Okostelefonos alkalmazásunk telepítésével információt kaphat a mobiltelefonjára a gondozottnál lévő jelzőkészülék műszaki állapotáról, működéséről. Például bekapcsolás- kikapcsolás, tartózkodási hely, akkumulátor töltöttségi szintje. Az alkalmazással összekapcsolt személyek és eszközök üzeneteiről azonnali értesítést kap a riasztás helyének térképes meghatározásával együtt.
PRÓBÁLJA KI KÖTELEZETTSÉG NÉLKÜL 14 NAPIG, MIELŐTT DÖNTENE…

PRÓBÁLJA KI KÖTELEZETTSÉG NÉLKÜL 14 NAPIG, MIELŐTT DÖNTENE…

Az önkormányzatoknak, civil szervezeteknek, egyházi intézményeknek igény szerint egy demótáskát biztosítunk, ami a rendszer minden fontos elemét tartalmazza.

Így azt elköteleződés nélkül, minden funkciót kipróbálva tesztelhetik.

A demótáskában a teljes távfelügyeleti megoldás minden tartozéka megtalálható:

  • Moniphone készülék vezeték nélküli töltőállomással, csuklópántos vészjelzővel
  • S.O.S Pager készülék kihangosításra alkalmas dokkolóval
  • S.O.S Pager Easy készülék dokkolóval
  • S.O.S Smart Watch dokkolóval
  • Távfelügyeleti diszpécser szoftver
  • Távfelügyeleti mobilalkalmazás
  • Használati útmutató

KINEK AJÁNLJUK A MOHANET IDŐSFELÜGYELETI RENDSZERT?

Önkormányzatoknak, olyan szervezeteknek és intézményeknek, melyek a modern technológia segítségével teljes és biztonságos Jelzőrendszeres Házi Segítségnyújtást kívánnak biztosítani.

A teljes szolgáltatáscsomag megvásárolható, bérbe vehető, de lehetőséget biztosítunk arra is, hogy egyes elemek üzemeltetését szolgáltatásban kérjék.

A MOHAnet rendszere akkor is segít a távfelügyelet biztosításában és az idősek gondozásában, ha kevés ember és erőforrás jut sok gondozottra.

Kérje ingyenes demótáskánkat, és győződjön meg maga a rendszer hatékony működéséről!

INGYENES DEMÓTÁSKA IGÉNYLÉSE

Adja meg elérhetőségeit és adatait az űrlap kitöltésével, munkatársaink pedig 48 órán belül visszahívják, és egyeztetik a demótáska biztosításának részleteit.

A demótáska mellé ingyenes, online vagy offline szakmai konzultációt is biztosítunk!

ELÉRHETŐSÉG

Mohanet cím 1152 Budapest, Telek utca 7-9.
Mohanet cím +36 (1) 271-1141
Mohanet cím info@mohanet.com
Mohanet cím www.mohanet.hu