Moniphone

teljes megoldás a Jelzőrendszeres Házi Segítségnyújtásra

Az egyedül élő idősek gondozása kihívás szervezeti szinten is. A Moniphone egyetlen modern, mindent lefedő szolgáltatásba csomagolja a 24 órás távfelügyeletet.

Miért jó megoldás a Jelzőrendszeres Házi Segítségnyújtás?

A gondoskodó önkormányzatok, civil szervezetek és egyházi intézmények küldetése, hogy minden idős, gondozásra és felügyeletre szoruló embertársunk teljes és biztonságos életet élhessen.

A távfelügyelet az emberi kapcsolatot és a személyes gondozást kiegészítve biztonságos és hatékony megoldást kínál.

Néhány, a felügyeletet végző diszpécserrel és modern technológiákkal egyszerre akár több ezer idős ember távoli felügyeletét is elláthatjuk akkor is, ha nagyrészt egyedül vannak otthonukban.

24 ÓRÁS FELÜGYELET ÉS AZONNALI SEGÍTSÉG IDŐSOTTHONBA KÖLTÖZÉS NÉLKÜL

24 ÓRÁS FELÜGYELET ÉS AZONNALI SEGÍTSÉG IDŐSOTTHONBA KÖLTÖZÉS NÉLKÜL

A Moniphone rendszerével a felügyeletre szoruló időseknek nem kell kiszakadnia a megszokott környezetből: akkor is napi 24 órában védhetjük őket, ha az adott pillanatban személyesen éppen senki sem tud velük lenni.

Az idősek így önállóak maradhatnak, a gondozási központ pedig azonnal értesülhet arról, ha baj fenyegeti őket.

KOMPLETT MEGOLDÁS A JELZŐRENDSZERES HÁZI SEGÍTSÉGNYÚJTÁSRA

Ezt tartalmazza a teljes távfelügyeleti szolgáltatáscsomag:

A Moniphone készülék

A Moniphone készülék

egyetlen gombnyomással riasztást küld, rendszeresen ellenőrzi a környezet hőmérsékletét és folyamatosan mutatja a felhasználó tartózkodási helyét is. A beépített gyorsulásmérővel azonnal riasztást küld az elesésről. Nagy, könnyen kezelhető nyomógombokkal és nagy kijelzővel terveztük.

Csuklópántos, vízálló vészjelző

Csuklópántos, vízálló vészjelző

Ha a telefon nincs kéznél, a gondozott akkor is egyetlen gombnyomással kérhet segítséget akár a kádból is a csuklópántos, vezeték nélküli nyomógombos vészjelzővel.

Dokkolóállomás

Dokkolóállomás

A gondozottnak nem kell kábelekkel bajlódnia, a töltéshez csak a dokkolóba kell helyeznie a telefont, és ugyanilyen egyszerűen ki is veheti belőle, ha feltöltődött.

Diszpécserállomás

Diszpécserállomás

24 órás diszpécserszolgáltatás egy a Moniphone-hoz fejlesztett szoftverrel, illetve a felügyelet működését biztosító szerverrel. A szoftver folyamatos helymeghatározással követi a gondozottak helyzetét, így a segítség bármikor a leggyorsabban érhet a helyszínre

A jelzőkészülék napi 24 órában továbbítja a jelzést a gondozási központban telepített fogadóállomásra, vagy egy megbízott bértávfelügyleti szolgáltatóhoz.

Ez a komplett Jelzőrendszeres Házi Segítségnyújtási eszközcsomag egyszerre akár több ezer idős felügyeletét képes biztosítani, és megvédi őket váratlan rosszullét, elesés esetén a magukra maradástól, a kihűléstől, hőkimerüléstől, és gyors segítségnyújtást tesz lehetővé minden váratlan vészhelyzetben.

A MONIPHONE TOVÁBBI FUNKCIÓI

A gondoskodó mobiltelefont kifejezetten az idősek biztonságát szem előtt tartva fejlesztettük ki. A Moniphone egy hagyományos külsővel rendelkező, idősek által is könnyen használható, de belül csúcsmodern mobiltelefon, ami folyamatosan tájékoztat a felügyelt személy állapotáról és biztonságáról

Állandó, kikapcsolhatatlan internetkapcsolat,

aminek köszönhetően folyamatosan távolról ellenőrizhető, hogy jól működik-e a készülék, mennyire van feltöltve és hol tartózkodik éppen az idős gondozott. A mobil nem csak házon belül, de azon kívül is bárhol működőképes

Csatlakoztatható orvosi eszközök:

Bluetooth kapcsolaton keresztül, vezeték nélkül, speciális orvostechnikai mérőkészülékeket is csatlakoztathatunk, így a vérnyomás, a vércukor, a véroxigén vagy akár a testsúly rendszeres mérése távolról is ellenőrizhető és az eredmények elektronikusan adminisztrálhatók.

Csatlakoztatható szén-monoxid-érzékelő:

A Moniphone hangérzékelőjén keresztül nem csak a lakásban tartózkodók, hanem a gondozási központ diszpécsere is azonnal értesül róla, ha fennáll a mérgezés veszélye, így a segítség azonnal elindulhat.

Beszélő használati tárgyak:

Az egyes használati tárgyakra felszerelt azonosító korongok érintésekor a Moniphone előzetesen rögzített hangfelvételeket játszik le, ami az adott berendezés helyes használatára vonatkozik. Összesen 10 percnyi hanganyag rögzíthető a készülékre, mely tetszőleges mennyiségű tárgyra szabadon felhasználható.

Nagy igénybevételre tervezve:

Idős korban gyakrabban ejthetünk el tárgyakat, így a telefont is. A Moniphone-t strapabíróra terveztük: ellenáll ütésnek, esésnek és más környezeti behatásoknak is, ezért nem kell attól tartani, hogy egykönnyen megsérül és nem tudja ellátni gondoskodó funkcióját.
PRÓBÁLJA KI KÖTELEZETTSÉG NÉLKÜL 14 NAPIG, MIELŐTT DÖNTENE…

PRÓBÁLJA KI KÖTELEZETTSÉG NÉLKÜL 14 NAPIG, MIELŐTT DÖNTENE…

Az önkormányzatoknak, civil szervezeteknek, egyházi intézményeknek igény szerint egy demótáskát biztosítunk, ami a rendszer minden fontos elemét tartalmazza.

Így azt elköteleződés nélkül, minden funkciót kipróbálva tesztelhetik.

A demótáskában a teljes távfelügyeleti megoldás minden tartozéka megtalálható:

  • Moniphone készülék
  • Vezeték nélküli töltő
  • Csuklópántos vészjelző
  • Okostelefon
  • Használati útmutató

KINEK AJÁNLJUK A MONIPHONE RENDSZERT?

Önkormányzatoknak, olyan szervezeteknek és intézményeknek, melyek a modern technológia segítségével teljes és biztonságos Jelzőrendszeres Házi Segítségnyújtást kívánnak biztosítani.

A teljes szolgáltatáscsomag megvásárolható, bérbe vehető, de lehetőséget biztosítunk arra is, hogy egyes elemek üzemeltetését szolgáltatásban kérjék.

A Moniphone akkor is segít a távfelügyelet biztosításában és az idősek gondozásában, ha kevés ember és erőforrás jut sok gondozottra.

Kérje ingyenes demótáskánkat, és győződjön meg maga a rendszer hatékony működéséről!

INGYENES DEMÓTÁSKA IGÉNYLÉSE

Adja meg elérhetőségeit és adatait az űrlap kitöltésével, munkatársaink pedig 48 órán belül visszahívják, és egyeztetik a demótáska biztosításának részleteit.

A demótáska mellé ingyenes, online vagy offline szakmai konzultációt is biztosítunk!

ELÉRHETŐSÉG

Mohanet cím 1152 Budapest, Telek utca 7-9.
Mohanet cím +36 (1) 271-1141
Mohanet cím info@mohanet.com
Mohanet cím www.mohanet.hu