Járőrellenőrzés

Ellenőrizze vagyonőreit valós időben, automatikusan

A MoniCall a távfelügyeleti piac egyetlen automatizált járőrellenőrző rendszere, amivel 100%-ban átláthatóvá és folyamatosan követhetővé teheti a vagyonőrök tevékenységét.

Kinek ajánljuk a MoniCall rendszer bevezetését?

Telephely

Akinek saját telephelyét vagy irodaházát vagyonőrök védik, és szeretné, ha munkájuk átláthatóbb, könnyen dokumentálható legyen

Vagyonvédelem

Vagyonvédelmi, élőerőt biztosító cégeknek, akik a legjobbat akarják nyújtani megrendelőinknek átlátható és követhető szolgáltatással.

Karbantartás

Karbantartással, takarítással vagy akár futárszolgáltatással foglalkozó cégeknek, ahol szükség van a teljesített munka profi igazolására és követésére.

IGAZOLT MUNKA, DOKUMENTÁLT TELJESÍTÉS, KÉRDÉSEK NÉLKÜL

A MoniCall őrszolgálati asszisztens a vagyonőrök munkáját könnyen és pontosan követhetővé, valamint teljes mértékben átláthatóvá teszi.

 • Ha kell, teljesítési igazolásként működik, és megkönnyíti a munkák elszámolását.
 • Ha kell, valósághű, egyértelmű képet ad a múltbéli eseményekről, így sima üggyé teszi az esetleges panaszok kezelését.
 • A MoniCall az egyetlen készülék a piacon, amely teljes mértékben automatizálja a járőrözés és más, pontos ellenőrzésen alapuló munkák dokumentálását.
VALÓS IDEJŰ FOGYÁSKÖVETÉS

A MONICALL JÁRŐRELLENŐRZŐ RENDSZER: 100% ÁTLÁTHATÓSÁG, AHOL NINCS TÖBB SZAKSZERŰTLEN DOKUMENTÁCIÓ VAGY NEHEZEN KIVIZSGÁLHATÓ PANASZ.

A vagyonőrök megbízható munkája garantálja, hogy a védett objektum értékei biztonságban maradjanak. De ki ellenőrzi a vagyonőröket?

Honnan tudhatja, hogy szervezetten, pontosan dolgoznak-e, hogy a tevékenységüket szakszerűen dokumentálják? Hogy ténylegesen elvégezték-e az adott feladatokat?

Elszámolásnál, káresetnél, reklamációnál, bármilyen vitánál a lézerpontos kimutatás és statisztika létfontosságú. Emberi hibára pedig nincs lehetőség.

Ezt garantálja az automatizált járőrellenőrző rendszer.

Milyen tevékenységeket dokumentálhat a MoniCall?

A készülék átláthatóvá és követhetővé tesz minden olyan munkakört, amelyben fontos, hogy pontosan tudjuk, alkalmazottaink mikor, mennyi ideig, hol és milyen feladatot végeztek el:

 • járőrözés, csekkolás
 • bejelentkezés
 • ruha, csomag, alkohol vagy kábítószer ellenőrzése
 • gépkocsi átvizsgálása
 • személy- és gépjármű beléptetés
 • kulcs- és levélpostai küldemények kézbesítése
 • szolgálat átadás és átvétel
 • takarítás
 • kivonuló szolgálat tevékenysége
Milyen tevékenységeket dokumentálhat a MoniCall?

ÍGY VÁLIK A VAGYONŐRÖK MUNKÁJA PONTOSAN ELLENŐRIZHETŐVÉ ÉS BIZTONSÁGOSABBÁ

NINCS ELALVÁS, MINDEN NAPSZAKBAN TELJES LESZ A BIZTONSÁG

A járőrellenőrzés kizárja a lehetőséget, hogy éjszakai elalvás miatt maradjon ki csekkolás. A készülék hang- és szöveges jelzéssel figyelmeztet, amíg meg nem történik a nyugtázás. A csekkolási pontok között pedig minimális és maximális időt állíthat be.

MEGGYŐZŐDHET RÓLA, HOGY AZ ELLENŐRZÉS TÉNYLEG AZ ADOTT HELYSZÍNEN TÖRTÉNT

A készülék az adatok leolvasásakor a GPS koordinátáit is elküldi, így egyértelmű lesz, hogy az elvárt helyszínen zajlott-e a munka. A vagyonőrt menet közben, a kijelző tájékoztatja az elvárt teendőjéről.

VÁRATLAN FELADAT ESETÉN AZONNAL, SMS-BEN IS KÜLDHET UTASÍTÁST

És abban is biztos lehet, hogy a vagyonőr megkapta a szöveges üzenetet, mert ha az őr nyugtázta az SMS-t, azt a rendszer rögzíti.

NAGYOBB BIZTONSÁGBAN LESZNEK VAGYONŐREI

Ha személyi támadás történik, a készülékről azonnal SOS-jelzést küldhet a vagyonőr a felügyeleti központba és nyomban elindulhat a segítség.

NAPONTA LEKÉRHETŐ, ÁTLÁTHATÓ JELENTÉSEK E-MAILBEN

Naponta automatikus jelentést kap e-mailben az őrszolgálat tevékenységéről és a szolgálati időről könnyen átlátható, színkódolt formában.

A DIGITALIZÁLT JÁRŐRELLENŐRZÉS: PONTOS ADATOK, HIBALEHETŐSÉG NÉLKÜL

A MoniCall őrszolgálati asszisztens a dokumentációt automatikusan digitalizálja, így gyorsabban ítélheti meg a munka eredményességét vagy kezelheti az utólagos panaszokat.

A vagyonőrök ezentúl magabiztosabban, nyugodtabban, eredményesebben dolgozhatnak.

 • Nem kell kézzel, utólag töltögetniük az adatokat, több időt tölthetnek a valós munkavégzéssel.
 • Nem kell amiatt aggódnia, hogy kimaradt egy ellenőrzési pont, a beérkező adatok mindent világosan megmutatnak.
 • Nincsenek vitás kérdések az elvégzett munkával kapcsolatban, a teljesítés leigazolása nagyságrendekkel könnyebb.

A MoniCall által rögzített adatokhoz bármikor, bárhonnan hozzáférhet egyszerűen egy böngészőből, kliensprogram nélkül.

main.digitalizalt_jarorellenorzes

ÍGY MŰKÖDIK A JÁRŐRÖZÉS TELJES AUTOMATIZÁLÁSA

A MoniCall működése a gyakorlatban

<b>Beindul az e-őrnaplózás</b>
               <br/><br/>A kézi naplózás helyett az alkalmazottak tevékenységét ezentúl automatikusan naplózza a rendszer. A feladatok elvégzése (vagy kihagyása) pedig azonnal dokumentálásra kerül. A mindennapi munka csak annyiban változik, hogy kevesebb kézi naplózást követel majd.

Beindul az e-őrnaplózás

A kézi naplózás helyett az alkalmazottak tevékenységét ezentúl automatikusan naplózza a rendszer. A feladatok elvégzése (vagy kihagyása) pedig azonnal dokumentálásra kerül. A mindennapi munka csak annyiban változik, hogy kevesebb kézi naplózást követel majd.

<b>Folyamatosan rögzített adatok</b>
               <br/><br/>Az adatbázis-kezelő szoftver automatikusan fogadja és értékeli a beérkezett adatokat - ezekről naponta jelentést kérhet le, pontos idő- és helyadatokkal, így folyamatosan ellenőrizheti a munkát. Az adatokhoz pedig bármikor, bárhonnan, kliensprogram nélkül hozzáférhet.

Folyamatosan rögzített adatok

Az adatbázis-kezelő szoftver automatikusan fogadja és értékeli a beérkezett adatokat - ezekről naponta jelentést kérhet le, pontos idő- és helyadatokkal, így folyamatosan ellenőrizheti a munkát. Az adatokhoz pedig bármikor, bárhonnan, kliensprogram nélkül hozzáférhet.

<b>Azonnali értesítések vészhelyzetben</b>
               <br/><br/>A váratlan eseményekre riasztásokat állíthat be. Ha egy ilyen esemény bekövetkezik, a rendszer azonnal megküldi az értesítést a mobiltelefonjára.

Azonnali értesítések vészhelyzetben

A váratlan eseményekre riasztásokat állíthat be. Ha egy ilyen esemény bekövetkezik, a rendszer azonnal megküldi az értesítést a mobiltelefonjára.

<b>Munkaidő-elszámolás, gyors panaszkezelés</b>
               <br/><br/>A MoniCall digitális munkaidő-elszámolásra is alkalmas és egyértelművé teszi az utólagos panaszkezelést. Így nem csak az adminisztrációt gyorsítja, de az emberi hiba lehetőségét is minimálisra csökkenti.

Munkaidő-elszámolás, gyors panaszkezelés

A MoniCall digitális munkaidő-elszámolásra is alkalmas és egyértelművé teszi az utólagos panaszkezelést. Így nem csak az adminisztrációt gyorsítja, de az emberi hiba lehetőségét is minimálisra csökkenti.

EZÉRT LESZ PRAKTIKUS A KÉSZÜLÉK VAGYONŐRÖKNEK:

 • A készülék automatikusan indul, a bejelentkezés után egyszerűen kezelhető.
 • Hagyományos mobiltelefonként is működik, így tarthatja a kapcsolatot vagyonőreivel és ők is egymással, szükség esetén azonnal segítséget kérhetnek.
 • SMS-utasítást is küldhet, melyet elég csak nyugtázniuk, hogy megkapták, a rendszer pedig ezt is naplózza.
 • S.O.S. jelzést adhatnak le, amennyiben váratlan esemény, támadás történik.
 • A készülék védelmét a rongálás jelzés segíti.
 • Opcionális tartozék egy vezeték nélküli töltő, ezért nem kell tartaniuk attól, hogy váratlanul lemerül a készülék.
main.praktikus_keszulek

MILYEN HAMAR VEZETHETI BE KORSZERŰ JÁRŐRELLENŐRZÉSI RENDSZERÉT?

A MoniCall őrszolgálati asszisztens attól függően alkalmazkodik, hogy járőrök, vagyonőrök, netán karbantartók, futárok, takarítók munkáját kell követni.
Nincs két egyforma telephely, iroda vagy épp feladatkör, ezért a készülék funkcióit mindig az adott munkához és helyszínhez igazítjuk.
Ez történik, miután felveszi velünk a kapcsolatot:

IDŐPONTOT EGYEZTETÜNK

Az űrlap kitöltése után 1 héten belül munkatársaink egyeztetik Önnel a személyes találkozó legalkalmasabb időpontját és helyszínét, mely lehet bemutatótermünk vagy az Ön irodája is.

BEMUTATJUK A MONICALL-T MŰKÖDÉS KÖZBEN

A személyes találkozás során felmérjük és megismerjük az Ön tevékenységét, cége egyedi igényeit. Pontról pontra feltérképezzük, hogyan teheti átláthatóbbá vagyonőrei munkáját a korszerű ellenőrzéssel. Részletesen bemutatjuk a készülék és a hozzá tartozó szoftverek működését, az automatikusan elkészülő jelentéseket.

EGYEDI AJÁNLATOT ADUNK

Az egyedi működéshez az árajánlatunk is igazodik. A megrendelés után – mennyiségtől függően – akár már 4 munkanapon belül átadjuk a készüléket. Segítünk a használat elsajátításában Önnek és a vagyonőröknek egyaránt. Örömmel válaszolunk bármely felmerülő kérdésére, a későbbiekben is.

INDUL AZ AUTOMATIZÁLT JÁRŐRELLENŐRZÉS

A vagyonőrök munkája nyomban követhetővé válik, a szakszerű dokumentáció pedig segít a teljesített munka igazolásában és a panaszok kezelésében is.
PRÓBÁLJA KI KÖTELEZETTSÉG NÉLKÜL 14 NAPIG, MIELŐTT DÖNTENE…

PRÓBÁLJA KI KÖTELEZETTSÉG NÉLKÜL 14 NAPIG, MIELŐTT DÖNTENE…

Fontos, hogy Ön és alkalmazottai is megismerjék, megtapasztalják, hogyan működik a rendszer, és hogyan könnyíti meg a mindennapi munkát.

Ezért a rendszer megismeréséhez egy ingyenes demótáskát biztosítunk, hogy a két hetes próbaidőszak után személyes tapasztalatok alapján dönthessen.

 • A demótáska tartalmaz minden, a járőrellenőrzéshez szükséges eszközt.
 • Az ellenőrzéshez teljes funkcionalitású szoftvert és applikációt is biztosítunk.
 • Technikai segítséget adunk az eszközök, útvonalak, értesítések beállításához.

Így már az ajánlatkérés előtt első kézből ismerheti meg, hogyan működik a MoniCall.

BIG DATA A JÁRŐRÖZÉSBEN: PONTOS KIMUTATÁS, TERVEZHETŐ SZOLGÁLTATÁS

A feladatvégzés teljes elektronikus dokumentálása csak az alap: a keletkezett adatokból le is kell vonnunk a megfelelő következtetéseket.

A big data alapú elemzéssel a vagyonőrök munkavégzése is hatékonyabbá válik.

Az elemzések, statisztikák és kimutatások segítenek abban, hogy Ön értékes előrejelzéseket nyerjen ki, fejlessze szolgáltatását, hatékonyan tervezhesse tevékenységét.

A MoniCall bevezetésével egy nap alatt megszabadul a tehertől, amit a nehezen követhető járőrözés és vagyonőri tevékenységek átláthatósága jelent. Nem kell többé találgatnia, nehezen megbízható, kézzel lejegyzett, hiányos adatokra támaszkodnia. A kézi elszámolásoknak leáldozott, a MoniCall készülékkel vitán felül áll, teljesült-e az adott szolgáltatás.

Vagyonőrei biztosabbak lehetnek a munkájukban, elégedettebben és motiváltabban végzik azt. A MoniCall bevezetésével olyan csúcskészüléket ad a kezükbe, ami megszabadítja őket a dokumentálás eddigi nyűgétől, hisz kézzel kitöltött papírok helyett elég egy érintés a készülékkel. Ezzel együtt pedig saját biztonságukat is fokozza (hiszen vészhelyzetben azonnal értesítést küld a központnak).

A MoniCall viszont mindenhová elkíséri a vagyonőröket, mindent naplóz és minden eseményről azonnal értesíti Önt.

KÉRJE DEMÓTÁSKÁJÁT, MIELŐTT ELKÖTELEZŐDNE

Töltse ki az űrlapot, és munkatársaink egyeztetik Önnel a személyes találkozót, ahol átadjuk a 14 napig ingyen, kötelezettség nélkül használható demótáskát minden szükséges tartozékkal és használati útmutatással.

Tegye alkalmazottai munkáját könnyebbé, pontosan ellenőrizhetővé és biztonságosabbá, és zárja ki az emberi hiba lehetőségét!

ELÉRHETŐSÉG

Mohanet cím 1152 Budapest, Telek utca 7-9.
Mohanet cím +36 (1) 271-1141
Mohanet cím info@mohanet.com
Mohanet cím www.mohanet.hu