Fedezd fel a jövőt az IoT világában! - KONICA MINOLTA IOT LIVE SHOW 2024

Havasi Zoltán

A MOHAnet alapítója, IoT szakértő

Bejegyzés dátuma: 2024. 04. 15

Fedezd fel a jövőt az IoT világában!

A képen szöveg, képernyőkép, Betűtípus, Grafikus tervezés látható

Automatikusan generált leírás


Csatlakozz hozzánk az idei KONICA MINOLTA IOT LIVE SHOW 2024 kiállítás és konferencián, ahol az internet of things legújabb innovációi és trendjei kerülnek bemutatásra. Találkozz vezető iparági szakemberekkel, cserélj tapasztalatokat és inspirálódj az új technológiák által kínált üzleti lehetőségekről.


Az érdekes szakmai előadások mellett gyakorlatias megközelítésű kerekasztal beszélgetésekre is számíthatsz. A 3 nap alatt 5 különböző témát fogunk körbejárni meghívott szakértőinkkel a kiállítótérben erre a célra kialakított nagyszínpadon.


Az első kerekasztal beszélgetés az autonóm drónüzemeltetés lehetséges megoldásaira fókuszál.


A második, a hazai technológiai startupok valós piaci helyzetére, az ötlet megszületésétől a termék kifejlesztéséig. Természetesen Balogh Petya arra is választ ad, hogy mikor érdemes elkezdeni a befektetőkkel való kapcsolatfelvételt.


A harmadik kerekasztal központi témája az IoT megoldások nagyvállalati beszerzése lesz. Erre a különleges beszélgetésre számos iparágból érkeznek hozzánk nagyvállalati beszerzési vezetők, akik nem csak egymással, hanem a jelenlévőkkel is megosztják gyakorlati tapasztalataikat.

 

A negyedik kerekasztal egy élelmiszeripari innovációt, az elektronikus címkét veszi górcső alá. A beszélgetésben részt vesz a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) élelmiszeripari igazgatóságának vezetője, egy hazai élelmiszergyártó, aki már rendelkezik elektronikus címkével a termékei kapcsán, valamint egy megoldás-szállító, hogy teljes legyen a paletta.


Az ötödik és egyben utolsó kerekasztal beszélgetés a gyártásoptimalizálási lehetőségeket boncolgatja, ahol több különböző megoldásszállító nézőpontjából körbejárjuk az egyes műszaki megoldások gyakorlati előnyeit.

 

A részletes programról bővebb információt a rendezvény hivatalos honlapján találsz:

 

                                          A képen szöveg, Betűtípus, képernyőkép, embléma látható

Automatikusan generált leírás

 

 

A fenti izgalmas programokon túl a látogatók a KONICA MINOLTA IOT LIVE SHOW társrendezvényét, az InnoElectro Kiállítást és Konferenciát is megtekinthetik.


A társrendezvényen három napon keresztül különböző iparági előadásokra és további érdekes szakmai kerekasztal beszélgetésekre számíthatnak a látogatók. A különböző iparági előadásokra szekciók szerint várják az érdeklődőket. Ezek közül külön kiemelném a "Megbízhatóság, minőség-ellenőrzés és hatékonyság a gyártásban", a "Zöldtechnológiák az elektronikai gyártásban", a "Tervezés, konstrukció, iparági trendek", "Innováció a gyártásban" valamint az űr- és védelmi ipar megoldásait, amihez még a "Fejlett Elektronikai Összeszerelés" nemzetközi konferencia is csatlakozik.

 

Már csak néhány nap maradt hátra a jelentkezésig, pénteken éjfélkor zárjuk a regisztrációt.

 

Regisztrálj az ingyenes belépőjegyedért mielőbb!

 

                                           A képen szöveg, Betűtípus, embléma, képernyőkép látható

Automatikusan generált leírás

 

 

Online regisztrációt követően a látogatók számára a belépés díjmentes!

 

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

 

Tarts velünk és légy részese egyszerre mindkét izgalmas eseménynek!


Egyeztessen velünk személyesen

Érdekli, hogyan növelhetjük biztonságát, versenyképességét egyedi fejlesztéseinkkel?

Adja meg elérhetőségeit és munkatársunk rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy személyes találkozót egyeztessünk, ahol felmérjük az igényeit - és egyedi megoldást kínálunk.

ELÉRHETŐSÉG

Mohanet cím 1152 Budapest, Telek utca 7-9.
Mohanet cím +36 (1) 271-1141
Mohanet cím info@mohanet.com
Mohanet cím www.mohanet.hu